top left image
top right image
bottom left image
bottom right image

Medizijn - Site Map

  • Thuis Medizijn is helende levenskracht Natuurlijke processen toelaten door te zijn. Authentiek aanwezig zijn is genezende kracht voor jezelf en voor anderen. Loslaten van sociale-, culturele-, emotionele-, lichamelijke- en cognitieve belemmeringen maakt gezond.
  • Lichaam en Verstand Verbetering van samenwerking en verbinding tussen lichaam en hoofd of geest. Denken en voelen in balans. Communicatie tussen lichaamsdelen en het bewuste denken. Werkwijze maximaal 5 coachingsgesprekken met een nulmeting en effectevaluatie. Vergoeding per uur.
  • Ontspanning en Meditatie Deze bladzijde gaat over ontspanning en meditatie. 2 manieren om te hoge spierspanning te verlagen en het algehele gevoel van gezond zijn en welbevinden te vergroten. Met name bij chronische klachten en niet te diagnosticeren klachten kan ontspanning een belangrijke bijdrage leveren aan een betere gezondheid. Meditatie is een structurele manier om rust en energie op te doen voor het dagelijks leven. Met name het structurele karakter heeft een heilzame werking.
  • Energie Coaching Sjamanistische healingstechnieken gebruiken om te coachen is mogelijkheid voor de sjamaan om energetische belemmeringen los te laten Het gaat vaak om onbewuste of automatische processen. Zware energieen worden verlicht. Veiligheid en respect staan voorop. Een opdracht voor thuis rondt de coachingstechniek af. Het hele proces is een soort helende reis.
  • Even Voorstellen Ik werk als coach, fysiotherapeut en sjamaan, Begeleid mensen, die kiezen voor bewust gezondzijn. Door een samenvoeging van fysiotherapie met het accent op psycho-somatische klachten en NLP op spirtitueel nivo ontstaat een krachtige helende energie.